Superlørdag, Bursdag og Pizzakveld

Håper alle hadde en fin dag i går. Jeg startet dagen med en tur til byen, det var jo Super Lørdag :) Fikk kjøpt meg et par nye tights fra Gina Tricot, en bukse fra pices og et kjede fra Lindex. Jeg er veldig fornøyd med dagens fangst, og jeg skulle ønske jeg hadde tid til mer shopping - men jeg skulle videre i bursdag. 

Kjede fra Lindex, 199,-

Sort tights fra Gina Tricot 99,-

Bukse fra Pices 299,95,-

 

BURSDAG

Jeg synes det er veldig koslig og lage kortene selv, så det måtte jeg gjøre i dag også. Her er resultatet ♥ 

Bursdagskake, nam, nam...


 

PIZZAKVELD 

Når jeg kom hjem var jeg ganske sliten, men jeg begynte allikevel og lage pizzadeig. Mens deigen hevet dro jeg på butikken for å kjøpe brød, pålegg og middag til mandag. Jeg fikk også luftet den søte lille hunden min. Når jeg kom hjem igjen hadde pizzaen fått hevet en stund. Jeg satte på komfyren på 225 grader, med over og undervarme. 

Det er ingen spesielt sunn pizza jeg lagde, men fulgte oppskriften på melposen (sånn er det når en ikke orker å gjøre noe mer ut av det). Jeg kan gjerne dele oppskriften med dere, men vær obs, dette er nok til to stopre pizza (det ante ikke jeg, og nå har jeg 1 1/2 pizza liggende i frysa): 

16 dl mel

3 ss rapsolje

2 ts salt

1 pose tørrgjør

6 dl vann

 

Fyll:

Jeg brukte det jeg hadde: en liten boks mais, 400 gram kjøttdeig, Toro pizzafyll, ost, bacon (det ville min kjære ha) og champinjong. Her går det jo ann å være mer kreativ :) Mens jeg ventet på at maten skulle bli ferdig måtte jeg bare spise litt B R I N G E B Æ R, min favoritt ♥Håper dere også hadde en fin lørdag ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hobbyoglitttil

Hobbyoglitttil

22, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits